avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In situatia in care un salariat are conform ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In situatia in care un salariat are conform CIM locul ...

Buna ziua,

In situatia in care un salariat are conform CIM locul de munca la sediul anagajatorului din Bucuresti, insa el isi desfasoara activitatea in telemunca si locuieste intr-un alt oras, cum as putea sa ii acopar cheltuielile de transport.
De asemenea, daca angajatorul acopera cheltuielile e transport doar salariatilor intr-un astfel de caz, ar putea fi considerat discriminatoriu faptul ca nu acord acest beneficiu tuturor salariatilor?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: anca.grigoras , utilizator 10:53, 12 Septembrie 2022
Inteleg ca firma a acceptat sa lucreze din alta localitate.
Daca este vorba de cheltuieli de transport cand lucratorul se deplaseaza de la resedinta la sediul firmei si retur se poate face delegatie si plati cheltuielile pentru transport.
Aceeasi solutie trebuie aplicata pentru toti lucratorii aflati in aceeasi situatie.
Trebuie schimbat tipul de contract ...in contract cu clauză de telemunca care va cuprinde obligatia angajatorului de a asigura transportul la și de la locul desfășurării activității de telemuncă al materialelor pe care telesalariatul le utilizează în activitatea sa, după caz respectiv condițiile în care angajatorul suportă cheltuielile aferente activității în regim de telemuncă.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional telemunca la cim andad andad In situatia actuala, daca o firma de software opteaza pentru ca fiecare angajat sa lucreze de acasa, este necesar sa se incheie un act aditional de telemunca ... (vezi toată discuția)
Diurna vs telemunca luminita29 luminita29 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru un angajat aflat in telemunca se poate acorda diurna si costuri cazare ?Si daca nu se poate, atunci care e ... (vezi toată discuția)
Fise de post luminita29 luminita29 Fise de post Buna seara Am rugamintea sa ma indrumati intr-o problema. Cum pot evidentia activitatea de telemunca in fisele de post. Adica pe langa ... (vezi toată discuția)