avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna ziua As dori sa stiu daca se pot depune ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna ziua As dori sa stiu daca se pot depune declaratii ANAF ...

Buna ziua
As dori sa stiu daca se pot depune declaratii ANAF de impunere dupa mai multi ani pentru venituri din tranzactii la bursa. Adica retroactiv. Toti anii au fost cu pierderi deci nu e vorba de impozit datorat doar depunerea declaratiilor si care ar fi procedura daca exista si eventuale sanctiuni.
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2022
Razvan2022, utilizator
Cel mai recent răspuns: Razvan2022 , utilizator 08:07, 10 Septembrie 2022
Veniturile vi le declarati, daca nu ati castigat nimic ce sa declarati?
Depunerea declaratiei e obligatorie indiferent daca sunt pierderi sau castiguri din cate stiu. Normal asa ar fi daca ai pierderi de ce mai depui declaratia dar probabil vor sa vada sumele pe care le rulezi si unde, din ce etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere din vânzarea fondurilor mutuale. În acest caz se mai completează d200? brezan brezan Sunt persoana fizica, pensionar (1200 lei). In 16.01.2017 am cumparat fonduri mutuale la ING.Bank pe care le-am vandut in 09.02.2017 (dupa 3 saptamani) cu o ... (vezi toată discuția)
Obligativitate declarare pierderea neta anuala Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi puteti spune cu certitudine daca in ceea ce priveste veniturile din investitii si anume, veniturile obtinute sub forma castigurilor din ... (vezi toată discuția)
Venituri din investitii, nu sunt salariat. ce declaratie depun? forumistul forumistul Am numai venituri din investitii, nu sunt salariat. Ce declaratie depun la ANAF pentru calculul Asigurarolor de Sanatate ? Nu sunt persoana fara venituri ... (vezi toată discuția)