avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Facultate privată sau facultate de stat?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Facultate privată sau facultate de stat?

Salutare! Sunt total indecis, am nevoie de o opinie sinceră, așa că apelez aici.
Am 19 ani, fost student la o facultate la STAT, inginerie mai exact. Mi-am dorit dintotdeauna să studiez dreptul, însă forțat de împrejurimi am ales o altă facultate, cea de inginerie chimică. Am stat un an, însă am renunțat și m-am înscris la drept. Am ales facultatea de drept din cadrul Universității “Nicolae Titulescu”. Singurul aspect care mă deranjează este faptul că este facultate particulară. Am fost acceptat și la o facultate de stat din Constanța, însă nu știu ce să aleg, eu îmi doresc să studiez la București, însă vocea rațiunii îmi spune să studiez la o facultate de stat.
Așa că vă rog, dacă puteți să îmi oferiți un sfat…

Alte discuții în legătură

Universitatea nicolae titulescu vs universitatea titu maiorescu ContSters183660 ContSters183660 Universitatea Nicolae Titulescu vs Universitatea Titu Maiorescu Ce ar fi mai bine sa aleg pentru Facultatea de Drept ? Argumente PRO si CONTRA Care ... (vezi toată discuția)
Facultatea la zi sau la distanta/ifr ? ContSters183660 ContSters183660 Ce parere aveti de invatamantul la distanta pentru facultatea de drept (la stat)? Trebuie sa aleg intre Universitatea Cuza la ZI sau Universitatea Lucian ... (vezi toată discuția)
Drept la privat sau drept la stat? Tiberio Tiberio Buna ziua, Sunt elev in anul terminal de liceu.Avand in mai putin de 3 luni examenul de bacalaureat, ma intrebam daca este o diferenta, in cadrul carierei ... (vezi toată discuția)