avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o problema la locul de munca al sotului, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o problema la locul de munca al sotului, pe scurt ...

Buna ziua,

Am o problema la locul de munca al sotului ,pe scurt sotul este angajat ca ,si gestionar la o universitate,recent a intrat el in crestere copil ,la locul de munca i s-a solicitat sa predea gestiunea in favoare unei colege insa directorul de departament i-a spus sotului ca daca a hotarat sa stea acasa clar cand se intoarce la munca nu va mai avea gestiune iar colega il suna zilnic pe sot de cate 5-6 ori desi tel este persoanl nu al univesitatii cu diverite intrebari desi a fost rugata de nenumarate ori sa respecte orele de somn ale copilului meu si sa nu mai deranjeze decat via mail.
Exista o lege in care sa se precizeze ca cel ce are contractul de munca suspendat pe perioada cresterii copilului sa nu fie deranjat sau ce ma sfatuiti sa fac .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:54, 12 Septembrie 2022
Inchideti telefonul.
Nu exista lege in care sa se precizeze ca cel ce are contractul de munca suspendat pe perioada cresterii copilului sa nu fie deranjat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rutier vs nesimtire stirbu67 stirbu67 Buna ziua De mai bine de 3 ani sunt deranjat de masina unui individ care vine aproape zilnic la vecinul meu (prieteni de pahar) si care seara cand pleaca imi ... (vezi toată discuția)
Mutarea angajatului pe acelasi post, dar in alt departament micky02ct micky02ct Buna dimineata! Sunt angazata in cadrul unei universitati din 2006 in postul de secretar facultate. In perioada mai 2008 -dec 2009 am fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Protejarea la locul de munca a angajatelor cu copii Rothma Kramer Rothma Kramer Buna ziua, Lucrez intr-o companie multinationala de 10 ani, am inceput pe o pozitie si acum 3 ani am fost transferata pe o alta. Intre timp, a aparut fiica ... (vezi toată discuția)