avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ,sunt bunica paterna ,tatal este plecat in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ,sunt bunica paterna ,tatal este plecat in strainatate ...

Buna ziua ,sunt bunica paterna ,tatal este plecat in strainatate la munca ,Respectuos v as intreba in czul in care anunt autoritatea tutelara ce se va intampla cu copilul ? Si doar autoritatea tutelara de la domiciliul copilului ? ,pentru ca cei de la asistenta sociala din zona nici macar nu sau prezentat la fata locului sa faca ancheta sociala si spun asta pentru ca ,conditiile de trai nu sau schimbat in bine de la procesul de custodie
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:34, 17 Septembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
singurele cuvinte sunt ,,ma bate mami ,, nu pot sa cred ca la acesta varsta un copil stie sa minta . Va inselati! Cunosc un copil, 2 ani si vreo 10 luni, care daca nu-i faci pe plac merge si-i spune tatalui ca l-ai batut. A patit-o bunica paterna! Parintii se amuza, dar ca sa elimine orice suspiciune, bunica l-a filmat pe dracusor. P.S. Bunica este judecatoare la o curte de apel, la sectia pt cauze cu minori. Nu glumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta si protectia copilului, custodia copiilor minori grg_zzz grg_zzz Buna ziua! O minora de 16 ani are nevoie de un sfat si bineinteles de ajutor.Parintii ei au divortat de curand(in septembrie,cred ca s-a pronuntat divortul)si ... (vezi toată discuția)
Copilul meu anamaria2oop anamaria2oop Buna seara nu sunt casatorita si am un copil,eu locuiesc in oras iar copilul il tin la tara cu mama mea pentru ca nu am cu cine sa il las acasa cat timp eu ... (vezi toată discuția)
Dreptul bunicilor paterni este egal cu dreptul bunicilor materni? Ana Ivan Ana Ivan Buna ziua Va rog sa ma informati daca in urma unui acidet de masina mama a decedat iar tatal copilului este alcolic si nu a avut un comportament adecvat si ... (vezi toată discuția)