Buna ziua ,sunt bunica paterna ,tatal este plecat in strainatate la munca ,Respectuos v as intreba in czul in care anunt autoritatea tutelara ce se va intampla cu copilul ? Si doar autoritatea tutelara de la domiciliul copilului ? ,pentru ca cei de la asistenta sociala din zona nici macar nu sau prezentat la fata locului sa faca ancheta sociala si spun asta pentru ca ,conditiile de trai nu sau schimbat in bine de la procesul de custodie
DlGoe
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
singurele cuvinte sunt ,,ma bate mami ,, nu pot sa cred ca la acesta varsta un copil stie sa minta . Va inselati! Cunosc un copil, 2 ani si vreo 10 luni, care daca nu-i faci pe plac merge si-i spune tatalui ca l-ai batut. A patit-o bunica paterna! Parintii se amuza, dar ca sa elimine orice suspiciune, bunica l-a filmat pe dracusor. P.S. Bunica este judecatoare la o curte de apel, la sectia pt cauze cu minori. Nu glumesc!
Copilul meu
anamaria2oop
Buna seara nu sunt casatorita si am un copil,eu locuiesc in oras iar copilul il tin la tara cu mama mea pentru ca nu am cu cine sa il las acasa cat timp eu ... (vezi toată discuția)