avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am primit amanarea aplicarii pedepsei la fond. Suntem ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am primit amanarea aplicarii pedepsei la fond. Suntem 3 inculpatii ...

Am primit amanarea aplicarii pedepsei la fond. Suntem 3 inculpati in cauza, dar parchetul a facut apel impotriva la un singur inculpat. In timpul sedintei parchetul a cerut condamnare pentru toti inculpatii, este legal acest lucru, daca in motivele de apel a fost mentionat doar un inculpat?
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2022
Alexandru 2525, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:45, 12 Septembrie 2022
Este legal pentru ca parchetul are acest drept.
Sa se apere bine acel inculpat prin avocat și poate sa rămână la fel.

Scris din București 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce parchetul a facut apel si care pot fi consecintele intr-un caz de delapidare? gregorianro gregorianro Sentinta pronuntata intr-un caz de delapidare (art 295 NCP) si fals in inscrisuri sub semnatura privata a fost de pedeapsa cu inchisoarea de 11 luni si 10 ... (vezi toată discuția)
Ajutor, fals in declaratii facut la curtea de apel!! am avut ... Gheorghita17 Gheorghita17 Ajutor, fals in declaratii facut la Curtea de Apel!! Am avut apel facut de parchet in calitate de inculpat, la un dosar pentru conducere fara permis! In ... (vezi toată discuția)
Apel in vederea obținerii renunțării aplicării pedepsei. ... Casg Casg Apel on vederea obținerii renunțării aplicării pedepsei. Buna seara, am o întrebare, am primit o amânare a aplicării pedepsei, deci permisul putea fi ... (vezi toată discuția)