avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare casa Salutari! Sunt o persoana fizica care are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare casa Salutari! Sunt o persoana fizica care are o oportunitate ...

Vanzare casa

Salutari! Sunt o persoana fizica care are o oportunitate de vânzare-cumparare a unui imobil. Vreau sa vand acel imobil catre alta persoana fara sa mai fie nevoie sa l achizitionez,, fiind doar un intermediar in vanzare. Subliniez ca nu am srl sau pfa. Exista vreo metoda legala prin care pot realiza aceasta operatiune prin intermediere?
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 17:12, 15 Septembrie 2022
Din punct de vedere legal se poate, există dispoziții legale care reglementează această situație. Practic însă, trebuie să dispuneți de o credibilitate mare să puteți încheia un contract de acest fel și să purtați discuții cu toate părțile implicate.
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2022
Mihail Croitoru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere masina (vanzator decedat) S_Constantin S_Constantin Salutari tuturor.treaba sta in felul urmator:acu 2 ani am achizitionat un vehicul pe care,cum necum,nu am reusit sa-l transcriu,iar acum ma lovesc de o ... (vezi toată discuția)
4619 intermedieri in comertul cu produse diverse danlpl danlpl M-as bucura daca cineva mi-ar putea da niste detalii in privinta activitatii mentionate la titlu subiect. Urmeaza sa achizitionez produse de la o societate, ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu persoane fizice neautorizate in baza unui contract de comision? prindeo prindeo Buna ziua, Am deschis recent o firma care se ocupa cu intermedieri, si am nevoie sa colaborez cu persoane fizice pentru a prospecta piata si a-mi gasi ... (vezi toată discuția)