avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara, soțul meu a fost astăzi la instanța ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara, soțul meu a fost astăzi la instanța pentru a beneficia ...

Bună seara,soțul meu a fost astăzi la instanța pentru a beneficia de eliberarea condiționată,acesta este răspunsul:"Solutie pe scurt: În temeiul art. 587 C.proc.pen., respinge propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia pentru acordarea liberării condiţionate din cadrul Penitenciarului Ploieşti cu privire la condamnatul PASCU ALECSANDRU CLAUDIU, ca neîntemeiată. În temeiul art. 587 alin. 2 C.proc.pen., fixează termen de reiterare după data de 15.12.2022." Daca face contestație are vreo șansă? Menționez că nu are rapoarte,a ieșit la munca,cursuri..etc.Toata pedeapsa lui este de 1 an și 11 luni,până acum a făcut un an și 2 luni. Va mulțumesc!
Buna ziua,
Sansele se apreciaza in urma studierii intregului dosar precum si a motivarii instantei.
Luati legatura direct cu un avocat care sa studieze tot dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reiterare cerere eliberare conditionata furnicutza71 furnicutza71 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Sotul meu se afla incarcerat int-un penitenciar pentru executarea unei pedepse de 7 ani - spalare de bani. In 15 martie ... (vezi toată discuția)
Teama si disperare-cerere de liberare conditionata din nou respinsa melinaR melinaR buna daa cineva ma poate ajuta cu un raspuns la intrebarea mea am ajuns sa cred ca la noi nu exista dreptate in justitie si e adevarata nepotul meu a avut ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata dellacroce dellacroce buna ziua,dupa amanarea de 3 luni care am primit o cine ar trebui sa ma elibereze comisia de la penitenciar sau tribunalul,asta daca as indeplini toate ... (vezi toată discuția)