avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, S-a facut o reclamatie online la scoala de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, S-a facut o reclamatie online la scoala de catre un ...

Buna ziua,
S-a facut o reclamatie online la scoala de catre un parinte , pe baza discutiilor pe grupurile de socializare, discutie care a avut loc in afara perimetrului si orelor de curs.Parintele respectiv a sters convorbirea copilului lui si a lasat decat partea in care ceilallti copii au adresat cuvinte mai putin placute.In ce masura afecteaza aceste convorbiri activitatea scolara si care ar putea fi consecintele acestor mesaje? Se pot lua in considerare de catre scoala sau de alte institutii abilitate?
Multumesc!

Reclamatie parinte la scoala , pe baza unor mesaje transmise in afara orelor de program.
Cel mai recent răspuns: casandra111 , utilizator 08:31, 11 Iunie 2025
Bună ziua am un băiat de 9 ani la școală și ieri pe data de 10 iunie a fost bătut la școală de 2 elevi unu de 13 ani la prins de gat ce trebuie sa fac ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am un băiat de 9 ani la școală și tot timpul venea ... casandra111 casandra111 Bună ziua am un băiat de 9 ani la școală și tot timpul venea plângând de la școală cal băteau colegi și ieri an data de 10 iunie a fost bătut de ... (vezi toată discuția)
Nota doi la purtare darina2006 darina2006 Fiului meu i-a fost scazuta nota la purtare la doi, nu am mai auzit de o masura atata de dreastica luata vreodata, poate va intrebati ce a facut, nu a dat foc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o situatie mai delicata si as dori sa primesc un ... aurelaurel20242025 aurelaurel20242025 Buna ziua, am o situatie mai delicata si as dori sa primesc un raspuns. Sunt tatal unui baiat care este in clasa 5. In clasa baiatului, exista un grup de ... (vezi toată discuția)