Buna ziua. Soția mea a început să meargă la psiholog pentru că a constatat că are anumite probleme, iar după un timp a plecat cu minorul din casa ( 1 an și 8 luni) și a inițiat un divorț bazat pe minciuni, motivând faptul că îi este frică de mine , deși eu nu ii fac absolut nimic. În inițierea de divorț a spus că doar ea are grija de copil, deși ea are un program de lucru de 1 săptămână continuu la 12 ore pe noapte și în această perioadă copilul stă cu mine, iar în următoarea săptămână când este liberă mi îmi dă voie sa vad copilul . Ce pot face? Care sunt pașii? Am martori pentru toate cele spuse de ea în inițierea divorțului că nu sunt adevărate. Mulțumesc pentru răspunsuri
Puteți deschide și dvs un proces de ordonanta presedintiala prin care sa solicitati stabilirea urgenta și provizorie a domiciliului copilului la dvs.
Va sfătuiesc sa contactați un alt avocat deoarece ar fi trebuit sa vi se spună lucrul acesta de prima data de când ați mers la consultanta juridica însă dvs, cu avocat angajat, sunteți total neinformat despre procedura. Este inadmisil lucrul acesta!
Am fost informat și am inițiat , dar durează aproximativ 2 săptămâni iar aici este o preoblema care trebuie soluționată rapid . Am sa sun la protecția copilului sa vad ce rezolv cu ei
@adip Este doar inceputul! Pregatiti-va cu inregistrari, martori, etc, etc. Nu v-a spus avocatul cum sa va faceti rost de munitie?! In cazul dvoastra aici s-a ajuns, divort=razboi.