avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Soția mea a început să meargă la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Soția mea a început să meargă la psiholog pentru ...

Buna ziua. Soția mea a început să meargă la psiholog pentru că a constatat că are anumite probleme, iar după un timp a plecat cu minorul din casa ( 1 an și 8 luni) și a inițiat un divorț bazat pe minciuni, motivând faptul că îi este frică de mine , deși eu nu ii fac absolut nimic. În inițierea de divorț a spus că doar ea are grija de copil, deși ea are un program de lucru de 1 săptămână continuu la 12 ore pe noapte și în această perioadă copilul stă cu mine, iar în următoarea săptămână când este liberă mi îmi dă voie sa vad copilul . Ce pot face? Care sunt pașii? Am martori pentru toate cele spuse de ea în inițierea divorțului că nu sunt adevărate. Mulțumesc pentru răspunsuri
Ultima modificare: Duminică, 18 Septembrie 2022
Adip2022, utilizator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:49, 22 Septembrie 2022
Puteți deschide și dvs un proces de ordonanta presedintiala prin care sa solicitati stabilirea urgenta și provizorie a domiciliului copilului la dvs.
Va sfătuiesc sa contactați un alt avocat deoarece ar fi trebuit sa vi se spună lucrul acesta de prima data de când ați mers la consultanta juridica însă dvs, cu avocat angajat, sunteți total neinformat despre procedura. Este inadmisil lucrul acesta!
Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2022
Avocat Neagu Elena, Avocat
Am fost informat și am inițiat , dar durează aproximativ 2 săptămâni iar aici este o preoblema care trebuie soluționată rapid . Am sa sun la protecția copilului sa vad ce rezolv cu ei
Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2022
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Două săptămâni e un termen foarte bun, bine ar fi să fie doar atât.
@adip Este doar inceputul! Pregatiti-va cu inregistrari, martori, etc, etc. Nu v-a spus avocatul cum sa va faceti rost de munitie?! In cazul dvoastra aici s-a ajuns, divort=razboi.
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2022
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu copil minor Iuliana 244 Iuliana 244 Buna ziua! Sunt căsătorită de 6 luni și am împreuna cu soțul meu o fetița de 11 luni, copilu are domiciliul la adresa tatălui in mediul urban eu am ... (vezi toată discuția)
Cum pot face să îmi recuperez copilul de la tata care a plecat ... Mirela13427 Mirela13427 Cum pot face să îmi recuperez copilul de la tata care a plecat acm o săptămână la mama lui în vacanta și nu mai vrea sa mil aducă suntem casatoriti cu ... (vezi toată discuția)
Ordonanata presedintiala barbaragarry barbaragarry Buna ziua, sunt in divort si sotul a initiat aceasta procedura atunci cand am plecat din tara, noi avand un copil. desi am discutat ca voi pleca mai inatai eu ... (vezi toată discuția)