avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua. In urma unui accident de munca am primit un ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua. In urma unui accident de munca am primit un proces ...

Buna ziua. In urma unui accident de munca am primit un proces verbal de constatare a accidentului de munca de la firma angajatoare, unde s-au gasit vinovati de producerea accidentului: in primul rand eu, firma angajatoare cat si firma unde am fost repartizat avand contract de prestari servicii cu firma angajatoare. Doresc sa inaintez actiune in instanta civila pentru daune. Aceste doua firme au sediul social cu adrese/judete diferite, din ce am vazut in lege ar trebui la adresa de domiciliu a paratului, doar ca in cazul de fata este vorba de doi parati cu adrese si judete diferite. Accidentul sa petrecut la firma cu care firma angajatoare a avut contract de prestari servicii. Ma intereseaza sa stiu la care instanta de judecata pot inainta cererea pentru chemare in judecata.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:39, 19 Septembrie 2022
Puteti deschide actiune in judetul unde s-a produs accidentul de munca, impotriva firmei unde s-a produs AM si impotriva firmei angajatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de traseu Corina-Silzer Corina-Silzer Buna ziua, In cazul in care salariatii unei societati sunt implicati intr-un accident rutier pe traseul de intoarcere de la locul de munca, in care sufera ... (vezi toată discuția)
Accident de munca germania Niculici Niculici Buna seara . Acum doua luni am fost accidentata de o masina la locul de munca din germania unde lucram cu contract legal de munca . Mai pe scurt in timp ce ... (vezi toată discuția)
Accident in timpul programului de munca sofer tir Cristinamai1986 Cristinamai1986 Buna ziua, Sotul meu a avut un accident in timpul programului de munca in Suedia. Este sofer pe tir, cu contract de munca pe Romania. Despre acest accident am ... (vezi toată discuția)