avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , as dori si eu un model de cerere pt a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , as dori si eu un model de cerere pt a trece la program ...

Buna ziua , as dori si eu un model de cerere pt a trece la program de opt ore de zi , acum lucrez in ture de 12/24/48 datorita faptului ca am avut probleme medicale si trebuie sa urmez un tratament care il iau decat seara nu mai pot lucra de noapte. multumesc
Cel mai recent răspuns: lumi d , utilizator 16:58, 22 Septembrie 2022
Domnule Director/Administrator

Subsemnatul (a) ...., cu domiciliul in......, legitimat(a) cu CI seria..., CNP.., salariat (a) a........, in functia de ..................., va rog sa-mi aprobați revenirea la o durata a timpului de munca de 8 ore/zi .

Va multumesc,
Multumesc pt ajutor
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2022
lumi d, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de cerere Pop Ionela Pop Ionela Buna ziua.va rog frumos as dori și eu un model de cerere precum anunț angajatorul că doresc reîntoarcerea mea mai devreme de a împlini copilul 2 ani ... (vezi toată discuția)
Cerere prelungire suspendare contract de munca Catalina2003 Catalina2003 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un model de cerere de prelungire a suspendarii contractului de munca. Mentionez ca sunt in concediu de crestere copil, cel ... (vezi toată discuția)
Cerere suspendare contract Iulia5 Iulia5 Buna ziua! Recent am luat loc la rezidentiat si urmeaza sa fiu repartizata sa incep munca la 1 ianuarie. Eu sunt deja in concediu de crestere copil si primesc ... (vezi toată discuția)