avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună seara, as dori sa aflu care sunt vecinii mei! Ce ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună seara, as dori sa aflu care sunt vecinii mei! Ce foaie ...

Bună seara, as dori sa aflu care sunt vecinii mei! Ce foaie sa cer de la cadastru?Am scos extras carte funciară, dar nu imi arata vecinii! Ce ar trebui sa cer?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:01, 24 Septembrie 2022
Nu va arata vecinii pentru ca probabil vecinii nu sunt intabulati. Daca a-ti fost intabulata in baz aunui titlu de proprietate atunci aveti vecinii trecuti pe verso. (Nord, Sud, Est, Vest).
daca vecinii sunt intabulati, in vecinatatile schitei dvs aveti inscrise doar numerele lor cadastrale; cereti de la ANCPI extrase CF ale acelor numere cadastrale (online, 20 lei/ buc)
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru dupa iesire din indiviziune ContSters246530 ContSters246530 Buna ziua, Dupa iesirea din indiviziune, prin hotarare judecatoreasca irevocabila, am contactat un expert cadastru pentru a depune actele la OCPI sa fac ... (vezi toată discuția)
Teren agricol bulgaras10 bulgaras10 Buna seara! As dori un sfat,va rog!Mama mea,impreuna cu sora ei,au cam 7500 qm teren agricol cu titlu de proprietate la tara! Imediat dupa \'89,terenul a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)