Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

AmaliaGl 
	    	Utilizator

AmaliaGl 
	    	Utilizator	    

Dacă se va concretiza ocuparea postului în cealaltă companie, cel mai bine este să vorbiți cu managerul de la actuala companie pentru o plecare amiabilă. Oferta pentru postul din intern va modifica actualul dvs contract de muncă/sau se va face un contract nou, ceea ce vă supune respectării contractului. Poate că ar fi mai bine să amânați semnarea ofertei.
 AmaliaGl, utilizator
 AmaliaGl, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

AmaliaGl 
	    	Utilizator

AmaliaGl 
	    	Utilizator	    

Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.
Puteti sa va dati demisia dintr-o poziție pentru care abia ati semnat un act adițional.
Actul aditional modifica doar aspectele mentionate in cuprinsul lui, celelalte clauze din c.i.m. raman neschimbate.
~ final discuție ~
 valexandra	                   

Buna ziua,
Am o nelamurire in ceea ce priveste situatia de mai jos:
Eu la ora actuala lucrez la o companie din 2008 si intentionez sa plec la alt loc de ... (vezi toată discuția)
	                    valexandra	                   

Buna ziua,
Am o nelamurire in ceea ce priveste situatia de mai jos:
Eu la ora actuala lucrez la o companie din 2008 si intentionez sa plec la alt loc de ... (vezi toată discuția)

SWS	                   

Buna ziua,
Am un contract incheiat pe perioada nedeterminata (nu mai sunt in perioada de proba) si acum 2 saptamani am demisionat. Sunt in prezent in ... (vezi toată discuția)
	                    SWS	                   

Buna ziua,
Am un contract incheiat pe perioada nedeterminata (nu mai sunt in perioada de proba) si acum 2 saptamani am demisionat. Sunt in prezent in ... (vezi toată discuția)

anca019	                   

Buna ziua,
Am primit o oferta pt alt post, dar acest post nu imi convine. ce se intampla daca refuz oferta, ce implicatii are asupra mea?
Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
	                    anca019	                   

Buna ziua,
Am primit o oferta pt alt post, dar acest post nu imi convine. ce se intampla daca refuz oferta, ce implicatii are asupra mea?
Mentionez ca ... (vezi toată discuția)