avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, Am o întrebare, vă rog, privind ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Am o întrebare, vă rog, privind adeverința eliberată ...

Bună ziua,

Am o întrebare, vă rog, privind adeverința eliberată de angajator(i) pentru indemnizația de creștere a copilului.
Dacă în ultimele 24 luni anterior datei nașterii copilului, o salariata a avut două joburi, unul full-time și unul part-time, aceasta poate solicita indemnizatia pe baza a două adeverințe cumulativ?
Menționez că jobul full-time s-a desfășurat pe o perioadă de 8 luni, iar jobul part-time pe o perioadă continuă în decursul celor 24 de luni.

Pentru a crește valoarea indemnizației, se pot folosi cele 8 luni, completate cu 4 luni, toate consecutive, în justificarea veniturilor salariale?

De asemenea, trebuie eliberată o nouă adeverință de către fostul angajator sau este suficientă adeverința de încetare, care include tabelul de venituri pentru cele 8 luni? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului Elis91 Elis91 Buna seara, sunt o graviduta care urmeaza sa nasca in a doua jumatate a lunii iunie 2019 si ma aflu intr-o situatie nu prea placuta, mentionez ca in momentul ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu crestere copil avramgeorgiana avramgeorgiana Buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o privinta. Am nascut pe 10 octombrie 2016,concediul postnatal s-a terminat pe 12.12 am cele 12 luni lucrate succesiv ... (vezi toată discuția)
Daca am mai multe locuri de munca primesc indemnizatie de 85% din toate veniturile salariale? FELICSMED FELICSMED Buna ziua, Eu sunt un tanar foarte activ, am doua locuri de munca full time. Intrebarea mea este: - in cazul in care iau eu concediu paternal voi primi 85% ... (vezi toată discuția)