avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, in proiectul de modificare a Codului muncii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, in proiectul de modificare a Codului muncii nu se ...

Buna ziua, in proiectul de modificare a Codului muncii nu se regaseste prevederea potrivit careia parintii cu copii de pana la cel putin 8 ani au dreptul la program flexibil. Numai in codul administrativ se prevede ca parintii cu copii sub 11 ani pot lucra in telemunca maximum 5 zile pe saptamana. Am o fetita de 8 ani si am contract cu clauza de telemunca. In regulamentul intern al BNR se prevede ca putem cere telemunca maximum 5 zile pe luna in conditii execeptionale. Va rog sa-mi spuneti in ce temei pot cere telemunca cel putin 5 zile pe luna ca functionarii publici. Directiva nu face nicio deosebire intre parinti, ca sunt sau nu functionari publici.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:35, 23 Septembrie 2022
Sunteți sau nu funcționar public?
Nu. Am contract de munca.
Prevederile legislatiei privind functionarii publici nu se aplica persoanelor incadrate cu contract individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 1181 din codul muncii Seiza Seiza Buna seara, Am o intrebare legata de art, 1181 din Codul muncii, Contractul de munca semnat cu angajatorul prevede ca TOTI angajatii companiei care ... (vezi toată discuția)
Program flexibil - angajat part time AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, In ce masura ar putea fi inserat un program flexibil in contractul unui angajat cu timp partial, astfel incat sa reflecte, pana la urma ... (vezi toată discuția)
Telemunca si munca de teren- prevederi obligatorii ClaudiaPlaton ClaudiaPlaton Telemunca si munca de teren- prevederi obligatorii Buna ziua, 1. Va rog sa imi spuneti daca este obligatoriu ca in actul aditional de telemunca a unui ... (vezi toată discuția)