Pe site-ul firmei este doar manualul de utilizare al aspiratorului nu și cel cu specificațiile tehnice și nici detaliile contractuale. . Garanția este contractul de vanzare cumparare?Nu am luat un aparat din bazar,Cel putin știu ca trebuia trecut seria aparatului .Am avut parte de o prezentare la domiciliu la 8.30 seara . De unde să știu că nu am cumpărat un aspirator igienizat și polisat și revandut.Am citit astfel de practici la această firmă.
Orice omisiune din partea agentului cu privire la aspirator și nu a specificat toate drepturile de retragere poate duce la prelungirea returului la 12 luni.
Este adevărat?
adriandimitriu a scris:
Legal: daca vi s-a prezentat produsul nu va puteti razgandi. doar daca este defect, puteti invoca garantia. razgandirea e posibila doar in contractele online. faptul ca vanzatorul n-a specificat toate caracteristicile nu poate fi invocat: ati putut sa puneti intrebarile corespunzatoare. cartile tehnice si garantiile se descarca de regula de pe site-ul firmei, folosind nr. facturii.
Practic: suplimentar la legislatie, exista firme care permit aceasta razgandire, ca parte a politicii lor de marketing. cititi contractul/ termenii generali de comert: daca gasiti o astfel de mentiune, o puteti invoca