avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am urmatoarea situatie la un angajat : 1. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am urmatoarea situatie la un angajat : 1. CIM 1 la ...

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie la un angajat :
1. CIM 1 la Firma x cu norma 2 ore /zi cu salariu minim pt 2 ore -> aici i se platesc contributiile pentru salariu intreg .
2. CIM 2 la Firma y cu norma 1 ora / zi cu salariu minim pt 1 ora .

Intrebare : La CIM 2 mai este necesar sa ii platim contributiile la salariu intreg sau este suficient ca ii sunt platite la CIM 1 si este suficient sa faca o declaratie ca la CIM 1 i se platesc contributiile intregi ?

Alte discuții în legătură

Cim cu 1 zi/pe luna francescafira francescafira care sunt conditiile si posibilitatile (de a face pontaj , contributii salariale ..) CIM cu 1 zi pe luna ? (vezi toată discuția)
Nelamuriri-contributii sociale datorate de angajator Daliborka Daliborka Buna ziua, va rog ma puteti ajuta, nu inteleg urmatoarea speta Adica daca o pers lucreaza 4 ore , automat angajatorul tb sa plateasca contributiile pt 8 ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in carnetul de munca cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Am urmatoarea situatie: -un salariat lucreaza cu cim cu norma intreaga la firma x avand functia de economist si are cim cu 2 ore la firma y, tot ... (vezi toată discuția)