avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Intrebarea mea este in legatura cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Intrebarea mea este in legatura cu parcarea autobusului ...

Buna seara,

Intrebarea mea este in legatura cu parcarea autobusului si a tirului.In apropierea casei mele parcheaza 3 autobuse si un tir, toate pe proprietatea CFR, la aprox 5 -6 m de liniile de inalta tensiune.Autobusele au curse speciale ducand muncitorii la firme si programul lor incepe pe la 5 dimineata.Sgur ca pleaca pe rand deci de la ora 5 ne trezesc in fiecare zi. Tirul merge si mai devreme.Nu au parcare amenajata dar spun ca intentioneaza sa inchirieze terenul. Din cate stiu nu se poate construi nimic pe o distanta de 20 m de la calea ferata. Intrebarea mea esteunde au dreptul sa parcheze autobuzele si tirurile/Nu au nevoie de o parcare speciala asa ca in alte tari? Adica ingradite de ziduri inalte , iluminat...etc?

Alte discuții în legătură

Autobuz parcat vis-a-vis de locuinta gjo gjo Buna ziua! Intampin urmatoarea problema . Recent, cineva isi parcheaza autobuzul vis-a-vis de locuinta mea ( distanta este mai mare de 5 metri , dar sigur ... (vezi toată discuția)
Parcarea masinilor la bloc Chri Chri Buna ziua. Blocul in care stau are 4 etaje si 2 scari, fiind al doilea de la strada. Se intra pe o straduta lata doar cat o banda rutiera de drum public. De o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! intampin urmatoarea problema . recent, cineva isi ... gjo gjo Buna ziua! Intampin urmatoarea problema . Recent, cineva isi parcheaza autobuzul vis-a-vis de locuinta mea ( distanta este mai mare de 5 metri , dar sigur ... (vezi toată discuția)