Buna ziua, am participat la un concurs in care s-au dat toate probele (scris, practic si interviu), iar care in urma contestatiei mele, la decizia institutiei a fost "amanat". Deoarece nu am fost multumita de rezolvarea contestatii mele, am cerut anularea acestui act in instanta. Am castigat, iar institutia a fost obligata sa-mi recorecteze lucrarea scrisa, sa finalizeze concursul, si sa-mi acorde o despagubire echivalenta cu salariile pe care le-as fi avut daca concursul ar fi fost finalizat in loc sa fie "amanat". Concursul a fost finalizat acum si urmeaza sa fiu incadrata pe post in termen de 15 zile, dar nu voi fi reincadrata de atunci, ci de acum, deoarece concursul doar acum s-a finalizat. Din aceasta despagubire nu se mai retin taxele pt contributii, deoarece eu nu am fost deloc incadrata inainte, aceasta este o incadrare noua. Nu am beneficiat de drepturile ce decurg din plata lor contributiilor: nu am beneficiat nici de asigurarare si nici de vechime in munca. In acest caz este corect ca din aceasta despagubire, nu se retine nici contributii si nici impozit? Multumesc!