avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Suma de plata ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Suma de plata ANAF

Buna ziua,
ANAF imi imputa suma de 3500 lei reprezentand ”sume IV si CAS/CASS-PF, in curs de distribuire”
Ce pot face in acest caz? Precizez ca nu sunt angajat in prezent.
Exista si posibilitatea platii in transe, rate etc?
Unde sa ma adresez?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: madagascar200 , utilizator 20:50, 3 Octombrie 2022
Buna seara, exista ordinul ANAF 1767 din 02.11.2021 privind esalonarea platilor simplificata. Mergeti la ANAF si cereti sa vi se aprobe o astfel de esalonare pe maxim 12 luni. Insa trebuie sa va grabiti pentru ca fiecare zi care trece inseamna ca vi se vor calcula majorari si penalitati. Multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare anaf succesiune apartament RamonaBrodo RamonaBrodo Buna ziua, recent am facut succesiunea in urma careia am devenit proprietra unui apartament. Pe Certificatul de mostenitor s-au trecut si datoriile catre ANAF ... (vezi toată discuția)
Executare silita de anaf pentru neplata cas pentru anul 2006-2007 Daniel_Petre Daniel_Petre Buna ziua, Am primit in cursul saptamani acesteia o somatie in care mi se aduce la cunoastinta ca am de plata pentru CAS o suma restanta din anul 2006 ... (vezi toată discuția)
Prescriere txe si impozite mack210 mack210 am plecat din tara in 2006, acum 2 ani am primit la adresa din romania, unde inca mai figurez, cateva instiintari de plata de la anaf ca datorez catre agentia ... (vezi toată discuția)