avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua, as avea si eu o întrebare poliția din ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua, as avea si eu o întrebare poliția din gara are ...

Bună ziua, as avea si eu o întrebare poliția din gara are voie să te legitimeze fără motiv?
La modul stai în gară aștepți trenul si îți încarci telefonul la o priză liberă si vine un agent de poliție care îți cere buletinul si apoi preia datele sau face o poza, și când ii întrebi de ce răspunsul lor fiind control de rutină.
Au voie legal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: lunacom , utilizator 14:52, 19 Martie 2024
Da au voie un cetățean normal nu are de ce sa fie deranjau..Dacă se adresau pe un ton nepotrivit,va agresau fizic sau verbal este un abuz ,dar pt ca va legitimează un polițist nu e o problema...
Buna ziua, nu sunt sigur dar daca in Basarabia nu se spoate atunci nici in Romania nu cred ca este permis, tin minte odata la gara din Chisinau un politist ma luat legitimat fara motiv, apoi am telefonat politia care a venit un patrul si sa rezolvat cu el, eram bucuros cu un zambet pan la urechi, am avut noroc de camerile de sus de la [ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2024
lunacom, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cfr pe nedrept DanielaCC DanielaCC Buna, Am primit o amenda din partea CFR de 600 de RON de acum 2 luni, pentru ca nu am avut bilet pe o ruta de aproximativ 70 Km cu destinatia Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Datorie la firma de telefonie - consecinte Vasilica-Irina Vasilica-Irina buna seara.as vrea sa va intreb un caz care un stiu exact cum sa explic un prieten a avut abonament acum vreo 5 ani la cosmote cand sia facut abonamentul a ... (vezi toată discuția)
Carte imobil date confidentiale conf lg 677 Raheli Raheli Buna seara, ce ar trebui sa facem concret noi conducerea asociatiei pentru a respecta prevederile H839/2006 in anexa 4 ref la forma si continutul cartii de ... (vezi toată discuția)