avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Infiltratie apa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Infiltratie apa

Salut. In urma unei infiltratii de la baie produsa vecinilor de jos, am fost de acord sa le achit repararea daunelor.Aceștia nu accepta și doresc rezolvarea problemei prin firma de asigurari, care se va indrepta apoi către mine(regres).Vecinii au asigurare, noi nu avem. In constatarea facuta de asigurator apar și daune care nu sunt provocate de noi în camere în care nu a ajuns apa. Noi nu am participat la constatare, nu am vazut vreun proces verbal sau vreun deviz insa am primit o adeverinta pe care sa o semnam ca suntem de acord cu pagubele. Doar ca acestea sunt exagerate. V-ati confruntat cu o situație asemănătoare? Daca da, cum ati procedat?
Încă o întrebare - pentru o pata de cca 10 cm, o firma de asigurari despagubeste zugrăvirea unui un hol de cca 4 mp? Sau se rezuma oarecum la bucata afectata?
Cel mai recent răspuns: 10Juli , utilizator 19:28, 4 Octombrie 2022
Aveti dreptull sa contestati impunerile
Este necesar sa contactati expert tehnic care sa incheie expertiza tehnica ,in baza careia veti hotari obligatiile ce va revin

ynocentta a scris:

Aveti dreptull sa contestati impunerile
Este necesar sa contactati expert tehnic care sa incheie expertiza tehnica ,in baza careia veti hotari obligatiile ce va revin

Multumesc. Inca o întrebare, dacă îmi permiteti. Care este termenul maxim pana la care un constatator de la firma de asigurari poate face constatarea pe teren? Se pare, ca la 2 luni după producerea evenimentului vecinul este dispus sa mai facă încă o constatare la care sa fim și noi prezenti. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anul trecut, în 2020, iulie, am avut o defecțiune la baie și ... Naziha Naziha Anul trecut, în 2020, iulie, am avut o defecțiune la baie și apa s-a prelins pe un perete de la sasul (holisor) de dedesubt. M-am oferit sa plătesc ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul de bloc ContSters44992 ContSters44992 De ceva vreme am probleme cu vecinii care stau deasupra mea, cu vecina in special. Se pare ca ei si-au pus gresie in hol si vecina, dimineata, seara, cand e ... (vezi toată discuția)
Intrebare nrtek nrtek vreau si eu sa stiu ce se intampla si care ar putea fi decizia judecatorului in cazul in care sunt dat in judecata de firma de asigurari si pierd daca eu ... (vezi toată discuția)