avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde se face o sesizare atunci când un vecin sparge ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde se face o sesizare atunci când un vecin sparge pereții ...

Unde se face o sesizare atunci când un vecin sparge pereții interiori? Se poate face și online? Se poate face și anonima?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:28, 3 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp OG nr 27/2001 sesizarile anonime nu se iau in considerare
Puteti sesiza official directia disciplina in constructii din primarie sau inspectoratul de stat in constructii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre spatii comune la bloc rmarius rmarius As dori si eu sa stiu daca cineva sparge pereti sau adauga pereti din rigips unde reclam sa-i verifice daca au autorizatie (nu ma intereseaza sa-i amendeze ci ... (vezi toată discuția)
Reclamatie modificare fara aprobare pereti in apartament 26mad 26mad Buna ziua, Deasupra mea s-a mutat un vecin nou care a modificat complet apartamentul, mai exact a spart absolut toti peretii, se pare ca si ... (vezi toată discuția)
Cum pot opri vecinii sa sparga din pereti? Poizan Poizan Eu stau la parter in bloc de parter+2 et, cu doua apartamente de 2 cam pe palier. Vecina de la 1 a cumparat si ap alaturat - asadar are ambele ap de la et 1, ... (vezi toată discuția)