avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare-cumpărare autovehicul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare-cumpărare autovehicul Salutări! Am o situație destul de complicata. Vreau sa vând ...

Salutări! Am o situație destul de complicata. Vreau sa vând un autoturism categoria B dar nu dețin o împuternicire de la proprietar pentru a avea dreptul de a o vinde. Țin sa menționez că proprietarul mașini este mama mea dar ea nu se află in țară iar costurile pentru a întocmi o împuternicire din Germania sunt destul de ridicate. Există o altă metodă prin care aș putea vinde mașina? ( mama mea nu are cum sa se întoarcă in țară mai devreme de 3-4 luni iar dorința mea este de a vinde autoturismul înainte de acest termen). Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:28, 4 Octombrie 2022
In speta ,unica varianta legala de tranzactionat dreptul de propriette asupra bun mobil este procura autentificata din partea proprietarului in favoarea dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare auto cu sotia proprietarului MihaiMI MihaiMI Salut. Vreau sa cumpar o masina inmatriculata in Romania. Problema este ca proprietarul nu se afla momentan in tara si nici nu a imputernicit alta persoana. ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism fagaras1955 fagaras1955 Buna ziua, doresc sa vand un autoturism inmatriculat pe care l-am cumparat fara nici un document de vanzare cumparare cu proprietarul. toate actele masinii ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto mai putin ortodoxa ghetagabi ghetagabi Buna ziua, Vreau sa-i cumpar masina tatalui meu, pentru o vinde mai departe, el nu are timp si nici chef sa se ocupe. Fac contract de V-C cu el, fara a ... (vezi toată discuția)