avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ALP-Asistenti Farmacie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ALP-Asistenti Farmacie

Buna ziua,

Daca o persoana eu sunt incadrata Asistent de Farmacie, dar printr-o decizie interna el fac cu totul altceva, de exemplu operator introducere date, mai am nevoie de avizul de libera practica vizat in fiecare an pe care sa-l depun la dosarul de personal?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mnd , utilizator 15:03, 22 Martie 2010
Va trebuie ALP-ul avizat anual daca sunteti incadrata ca asistent de Farmacie.Banuiesc ca introduceti datele de pe prescriptiile medicale si daca vreti sa stiti asta este obligatia asistentei de farmaciei sau farmacistului in momentul in care se prezinta pacientul sa ridice medicamentele. Stim cu totii ca in practica nu se intampla asta si se strange un teanc de prescriptii si seara se introduc toate. Legislatia spune ca prescriptia trebuie taxata in fata pacientului si acestuia sa ii fie inmanat bonul fiscal care se regaseste si taxat pe prescriptia medicala jos in dreapta formularului.
Nota interna se refera la atributiile pe care le aveti fiecare in farmacie,dar nu va absolva de calitatea de asistent de farmacie. Plus de asta stiti ca la un eventual control de la Casa de asigurari de sanatate farmacia primeste amenda daca nu aveti ALP vizat, nu poate intra la o noua contracatre si nu intra la procesul de evaluare a furnizorilor de servcii medicale.
Buna ziua,
De fapt intrebarea face referire la un asistent farmacist din cadrul unui depozit de medicamente nu din farmacie. Sunt incadrata asistent farmacist, desi am fisa de post de operator introducere date si fac cu totul altceva, fara a avea vreo legatura cu meseria de asistent farmacist. In concluzie am sau nu nevoie de aviz, chiar daca nu profesez?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile asistentului de farmacie Pharma88 Pharma88 buna ziua, sunt de profesie farmacist intr-o farmacie cu circuit deschis.In farmacia unde m-am angajat de cateva saptamani, o \\"studenta\\" la postliceala de ... (vezi toată discuția)
Functie diferita mnd mnd Buna ziua, Daca eu sunt incadrata Asistent de Farmacie, dar printr-o decizie interna fac cu totul altceva, de exemplu operator introducere date, mai am ... (vezi toată discuția)