avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare tichete de masa la norma 1/2
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare tichete de masa la norma 1/2

Bună ziua,dacă lucrez la stat cu norma întreaga și beneficiez de o norma de hrana supusa tuturor taxelor și impozitelor și doresc sa mai lucrez la privat cu o jumătate de norma,pot beneficia de tichete de masa dacă nu am funcția de baza la ei?
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 6 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul salariaților angajați în baza unui contract individual de muncă cu timp parțial, precum și în cazul cumulului de funcții, biletele de valoare, cu excepția tichetelor cadou și tichetelor culturale, pot fi acordate numai de către angajatorii unde salariații în cauză își au funcția de bază,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca detin un contract de munca de 8h la stat ... ... SabinaVlad SabinaVlad Buna ziua! Daca detin un contract de munca de 8h la stat ... si primesc norma de hrana, si mai am un contract de munca de 8h la privat ... as putea beneficia ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa ceciliacaruntu ceciliacaruntu Buna ziua , am o intrebare in ceea ce priveste tichetele de masa . Problema este asa : - angajat cu certificat de handicap , CIM la noi cu 4 ore . - acelasi ... (vezi toată discuția)
Tichet de vacanta jano_ildiko jano_ildiko Buna ziua! Vă adresez cu urmatoarea nelamurire: sotul meu este angajat la primarie ca sofer cu o norma intreaga,iar la scoala generala cu 4 ore ca sofer de ... (vezi toată discuția)