avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost condamnat in Germania, acum sunt in România
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost condamnat in Germania, acum sunt in România

Bună ziua.Am fost condamnat in lipsa mea si fara declaratia mea pentru ultraj în Germania,înainte de proces am fugit în România.Am fost anunțat de colegii din casa unde locuiam ca sunt cautat de politie ca sa ma inchida.Întrebarea mea este:
Voi avea probleme și în România?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:47, 10 Octombrie 2022
Buna ziua,
Daca se va da o solutie definitiva de condamnare, in Germania, atunci veti fi cautat si in Romania pentru procedura de extradare.
Ar fi bine sa va angajati un avocat acolo, care sa va reprezinte si sa obtina macar o pedeapsa cu amenda, daca nu exista posibilitatea unei achitari.
Daca veți fi condamnat la o pedeapsă cu executare nu veți scapa în România.
Mergeti la avocat pentru mai multe detalii confidențiale.
Aveti acest drept.

Scris din București 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am fost condamnat in lipsa mea si fara declaratia ... Alexxstef21 Alexxstef21 Bună ziua.Am fost condamnat in lipsa mea si fara declaratia mea pentru ultraj în Germania,înainte de proces am fugit în România.Am fost anunțat de ... (vezi toată discuția)
Extradat Marinushhh Marinushhh Buna ziua , in cateva zile iubitul meu urmeaza sa fie extradat in germania pentru ultraj (lovirea unui politist-vatamare corporala) isi poate lua ca pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Germania ultraj Marinushhh Marinushhh Buna ziua , cam cat se ia pedeapsa cu estimatie pentru ultraj ( lovirea unui politist) in GERMANIA? (vezi toată discuția)