avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Am fost condamnat in lipsa mea si fara ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Am fost condamnat in lipsa mea si fara declaratia ...

Bună ziua.Am fost condamnat in lipsa mea si fara declaratia mea pentru ultraj în Germania,înainte de proces am fugit în România.Am fost anunțat de colegii din casa unde locuiam ca sunt cautat de politie ca sa ma inchida.Întrebarea mea este:
Voi avea probleme și în România?
Cel mai recent răspuns: Alexxstef21 , utilizator 18:38, 4 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost condamnat in germania, acum sunt in românia Alexxstef21 Alexxstef21 Bună ziua.Am fost condamnat in lipsa mea si fara declaratia mea pentru ultraj în Germania,înainte de proces am fugit în România.Am fost anunțat de ... (vezi toată discuția)
Buna seara . locuiesc in marea britanie si am angajat o familie ... 4Mic 4Mic Buna seara . Locuiesc in Marea Britanie si am angajat o familie din Romania sa faca curatenie in case la englezi. Familia din Romania au furat bunuri Din ... (vezi toată discuția)
Reclamatie vatamare corporala casandrarobertamona casandrarobertamona Am facut o reclamatie la politie, deoarece fostul meu partener m-a agresat, aveam vanatai pe corp si aproape ca mi-a smuls parul.In momentul cand l-a cautat, a ... (vezi toată discuția)