avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara,in urma unor conflicte cu asociatul meu am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara,in urma unor conflicte cu asociatul meu am decis sa ...

Buna seara,in urma unor conflicte cu asociatul meu am decis sa vindem afacerea.Ulterior acesta spune ca in cazul in care nu o vindem in termenul limita stabilit de el(asociatul) acesta vine si ia scaunele,mesele si aparatura din aceasta si le foloseste in uz personal.Cum pot proceda in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:55, 11 Octombrie 2022
Topicul postat de dv nu poate fi analizat sub incidenta dispozitiilor care geverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari -dupa cum ati selectat sectiunea
Rugati prin mesagerie private administratorii sau moderatorii de pe forum sa mute topicul in sectiunea specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Femeie de serviciu. buna! ce suprafata i s-ar atribui unei femei de serviciu la privat? ... Kati20 Kati20 Buna! Ce suprafata i s-ar atribui unei femei de serviciu la privat? exemplu :reprezentanta auto? Trebuie facut tot! Sters ... (vezi toată discuția)
Masura se aplica si medicilor care fac garzi externe. conform ... ANA CIOCA ANA CIOCA Masura se aplica si medicilor care fac garzi externe. Conform legii CIM se poate intocmi doar part-time. In cazul in care un medic are 24 de ore de garda pe ... (vezi toată discuția)
Daca un srl (un angajator) intentioneaza sa incheie un contract ... BestAccounting BestAccounting Daca un SRL (un angajator) intentioneaza sa incheie un contract de prestari servicii cu un fotograf (pentru video-publicitate), acesta: - trebuie sa declare ... (vezi toată discuția)