avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună, mi se restricționează de a scoate rapoartele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună, mi se restricționează de a scoate rapoartele de sfârșit ...

Bună, mi se restricționează de a scoate rapoartele de sfârșit de zi inclusiv Z ul,doar mie,lucrând în ture mi se spune că îl v a scoate colega mea,ziua următoare.
Este normal așa ceva?
Cel mai recent răspuns: daniela_b , utilizator 13:30, 11 Octombrie 2022
In fisa postului dvs aveti asa ceva mentionat?
La sarcini și atributii de serviciu în fișa postului scrie așa "răspunde de tinerea corectă și la zi a evidentei primare privind activitățile de încasări și plăti prin casierie ".


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate inspector superior in cadrul compartimentului contabilitatea veniturilor si casier in cadrul primariei lucasabela lucasabela Buna ziua. De 1 an, una din cele 2 casiere generale de la primarie a iesit la pensie, postul nefiind scos la concurs din motive necunoscute. Seful de ... (vezi toată discuția)
Atributii functionar public Cati-Cati Cati-Cati Buna seara, Sunt functionar public la o primarie de comuna, compartimentul taxe si impozite. Suntem doi casieri, la aproximativ 5500 de roluri ... (vezi toată discuția)
Fisa postului casier incasator ralbuz ralbuz Buna seara, Sunt angajata la o societate comerciala in functia de de casier-incasator si as vrea sa va intreb daca este legal ca fisa mea de post sa fie ... (vezi toată discuția)