avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am absolvit specializarea asistenta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am absolvit specializarea asistenta medicală generală, ...

Buna ziua!
Am absolvit specializarea asistenta medicală generală, in cadrul facultății de medicina Brașov, studii superioare. In prezent lucrez la o clinica de Stomatologie, pe partea de radiologie dentară.
Mi s a spus ca nu ar fi legal ca eu fiind asistent medical generalist sa lucrez pe radiologie, și ca ar fi necesar sa fac postliceala de radiologie. Ce mi se poate întâmpla?

Alte discuții în legătură

Participare concurs post asistent medical doynyta71 doynyta71 Buna ziua.Am terminat Facultatea de Medicina si Farmacie \"Dunarea de Jos\"Galati in anul 2013,specializarea Asistent Medical Generalist,anterior acesteia am ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii Tuculescu Cristina Tuculescu Cristina Buna ziua, Lucrez ca asistent medical generalist din 2001 in urma absolvirii Scolii Postliceale Sanitare Fundeni- specializarea asistent medicat generalist. ... (vezi toată discuția)
Ssd=asistent medical diplomat? Mihai Mihaela Mihai Mihaela Buna seara!As ruga frumos pe cineva sa ma ajute cu un sfat.Am absolvit in 2008 Facultatea de asistenta medicala-specializarea medicina generala,am trecut ... (vezi toată discuția)