avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberare diploma de studii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberare diploma de studii

Este normal ca din anul 2008 sa mi se tot amane eliberarea diplomei de Master?
Am absolvit masteratul in 2008 si de atunci Universitatea imi tot amana eliberarea diplomei, ba ca vin in vara 2009, ba in toamna, acum ba in martie 2010. Nu mai inteleg nimic. Cum pot obliba pe cale legala universitatea sa imi elibereze diploma ? este legal si intemeiat refuzul sau motivul lor ? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 13:25, 20 Ianuarie 2010
Si eu am absolvit master la ASE in 2008 si in vara lui 2009 am ridicat diploma.

Solicitati o adeverinta de la facultate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)
Supliment la diploma felicias65 felicias65 Buna ziua! Am absolvit in anul [b]2005[/b] cursurile Academiei de Studii Economice, invatamant la distanta . Am susţinut examenul de licenta la ASE în ... (vezi toată discuția)