avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Act proprietate dupa rambursare credit prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Act proprietate dupa rambursare credit prima casa

Buna ziua, am rambursat anticipat in credit prima casa, am primit acordul de la banca si de la fondul de garantare, am fost la notar am intocmit toate documentele cu un reprezentant de la banca.
Care document reprezinta act de proprietate? Contractul de credit? Documentele de la notar (declaratia) sau trebuie sa obtin ulterior un act de proprietate, multumesc?
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2022
Vali s, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:32, 14 Octombrie 2022
Buna ziua

Care document reprezinta act de proprietate?

Extrasul CF.
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2022
Avocat Lăzăruţiu Lucian, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
contractul de vanzare cumparare pe care il aveti de la notar cand ati cumparat casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca poate detine un act de intabulare in original? uri uri In urma ca 4 ani am cumparat un imobil cu credit ipotecar. Actele de vanzare -cumparare s-au incheiat la banca in prezenta unui notar agreat de banca. Acelasi ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate Rrrrmmmm Rrrrmmmm Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta, mai jos prezentata, pentru a sti cum sa procedez dpdv legal. Am o ruda, care in anul 1984 a cumparat ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)