avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua am o întrebare cineva din afara ma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua am o întrebare cineva din afara ma șantajează cu ...

Bună ziua am o întrebare cineva din afara ma șantajează cu poze cu mine și vrea sa le expună pe net.ce pot sa fac în privința asta.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:36, 14 Octombrie 2022
Buna ziua!

Puteti formula o plangere penala, la care sa indicati si sa depuneti si probele pe care le aveti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În caz de santaj se poate depune plângere penală.
Vedeți ce zic polițiștii.

Scris din București 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incercare de santaj alinuta_micuta alinuta_micuta Buna seara! Nu stiu sigur daca am nemerit ok forumul, daca este altul care se potriveste problemei mele, va rog sa ma indrumati ulterior. (violarea intimitatii ... (vezi toată discuția)
Șantaj si amenintari AnonimAnonim27 AnonimAnonim27 Bună ziua. As dori sa știu cum as putea sa fac o persoana sa înceteze a mai folosi niște poze intime cu mine și sa nu mai amenințe? Primesc amenințări ... (vezi toată discuția)
Santaj cu poze ContSters299712 ContSters299712 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati intro problema destul de serioasa pentru mine. Deci problema probabil deja e banala, de multe ori ati auzito la alte fete, un ... (vezi toată discuția)