avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna dimineata..am primit si eu decizia cod N22 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna dimineata..am primit si eu decizia cod N22 ..toate drepturile ...

buna dimineata..am primit si eu decizia cod N22 ..toate drepturile sunt de 63ron..valoarea punctajului de pensie 1586ron..nr total puncte realizat 097343..punctajul mediu anual0.03921 din care...aferent indicelui de corectie 0.01140...Va ro frumos daca puteti sa.mi explicati si mie asta este drepul meu ? va multumesc..o zi buna
Cel mai recent răspuns: flore tina , utilizator 12:25, 17 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acesta este dreptul dvs. urmare a contributiilor . Dar , pentru ca exista o pensie minima hotarata de Stat , iar aceasta astazi este de 1000 lei , atat veti primi ( 1000 lei ) . In decizie nu se prinde si suma de la buget care va completeaza valoarea pana la pensia minima , dar pe talonul de pensie aceasta se va vedea .
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2022
CHKa, utilizator
multumesc frumos..o zi buna

CHKa a scris:

Acesta este dreptul dvs. urmare a contributiilor . Dar , pentru ca exista o pensie minima hotarata de Stat , iar aceasta astazi este de 1000 lei , atat veti primi ( 1000 lei ) . In decizie nu se prinde si suma de la buget care va completeaza valoarea pana la pensia minima , dar pe talonul de pensie aceasta se va vedea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pensie cod n22 Marin69 Marin69 Bună ziua! Am depus dosarul de pensionare pe caz de invaliditate cod pensie n22 și am primit decizia din care reiese ca am pensie de 130 de lei,și vreau sa ... (vezi toată discuția)
Tatal meu a ieșit la pensie pe caz de boala, cod pensie n22, ... Chyvu1995 Chyvu1995 Tatal meu a ieșit la pensie pe caz de boala, cod pensie N22, numar total de puncte realizate este de 10.99030,punctaj mediu anual este de 0,44275din care ... (vezi toată discuția)
Luna aceasta am primit decizia de pensie pentru invaliditate ... Jaetel Jaetel Luna aceasta am primit decizia de pensie pentru invaliditate de muncă cu cod pensie N 22.Valoarea pensiei este de 843 lei menționez că am vârsta de 53ani ... (vezi toată discuția)