avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua.In urma unui divorț eu mama plătesc ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua.In urma unui divorț eu mama plătesc pensia alimentara ...

Bună ziua.In urma unui divorț eu mama plătesc pensia alimentara a doi copii.Eu cu tatăl am făcut un acord scris de mana că eu nu mai plătesc pensia alimentara in schimb unei înțelegeri cu plecarea din România.Acum tata îmi cer o declarație pe propria răspundere că nu plătesc pensia alimentara.Unde pot sa realizez acesta hârtie? tată cere hârtie pentru alocație complementară.Oare se poate rezolva.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:29, 18 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, declaratia o puteti da la notariat. Problema este ca trebuie sa aveti grija la consecintele care decurg din neplata pensiei alimentare, sotul putandu-va cere oricand sa platiti retroactiv pe ultimii 3 ani pensia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara custodie comuna I.A. I.A. Buna seara, Rog o parere la situatia de mai jos: - Divort la notar cu minori ( fete, 3 si 8 ani) - Custodie comuna cu domiciliul la mama - Pensie ... (vezi toată discuția)
Probleme de familie intre tineri victoria53 victoria53 Va rog daca cineva ma poate lamuri in anumite chestinuni legale.Doi tineri casatoriti care au un copil nu se inteleg de mult timp dar nu au divortat si stau in ... (vezi toată discuția)
Partaj, pensie alimentara mariana_d mariana_d Buan ziua, Speta este urmatoarea: prietenul meu a divortat anul trecut de sotia sa, prin intelegere la notariat. 3 doi minori au ramas in grija mamei, tatal ... (vezi toată discuția)