avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Are cineva informatii despre firma Certainvest cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Are cineva informatii despre firma Certainvest cu sediul in Londra? ...

Are cineva informatii despre firma Certainvest cu sediul in Londra?

Am vazut ca pare sa faca ceva ce pare sa fie inselaciuni.

[ link extern ] /

Nu sunt lamurit daca este vorba despre o firma constituita legal sau este vorba de niste hakeri.

Firma sau hakerii fac in asa fel incat banii sa fie blocati in blockchain.
Aveti informatii in link-ul de mai sus.
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: AlexandraAlex89 , utilizator 11:03, 25 Noiembrie 2024
Bună și eu am fost fraierita de ei și nu știu cum aș putea să îmi recuperez banii inapoi
Nu sunt doar pe Londra, pe mine m-au contactat cu numere de Romania și chair cu numere ce apăreau București Ilfov. Am sesizat și eu că majoritatea sunt moldoveni dar au o groază de documente false. Ar trebuii făcut ceva că să fie opriți. Nu știu ce ar putea face poliția, cert este că nu sunt stresați de asta și pare să nu îi sperie nimic. Ba mai mult au un plan extraordinar de bine pus la punct și au răspunsuri la toate, evident toate false.????
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2024
AlexandraAlex89, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stie cineva daca in uk este legal ca banii sa fie blocati in ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Stie cineva daca in UK este legal ca banii sa fie blocati in blockchain de firmele de brokeraj? Se foloseste de o firma sau de o asa zisa firma, nu imi este ... (vezi toată discuția)
Inselatoria cu bt invest hypo1967 hypo1967 Buna ziua, In legatura cu postarea d-nei Shana Ionescu din 06.06.2023 legata de inselatoria cu reclama apartinand, cica, BT Invest. Si noi am facut ... (vezi toată discuția)
Unde depun plangere pentru inselaciune pe inernet? am fost contactat ... VasileL VasileL Unde depun plangere pentru inselaciune pe inernet? Am fost contactat (whatsapp) pentru a lucra pe o platforma numita 24S (gbr-24sshopx.com) ca agent online pt ... (vezi toată discuția)