avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... E adevărat că ți se poate diminua pensia dacă ceri ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

E adevărat că ți se poate diminua pensia dacă ceri recalculare?? ...

E adevărat că ți se poate diminua pensia dacă ceri recalculare?? Eu consider că, după calculele mele, trebuia să fie mai mare
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:32, 20 Octombrie 2022
Nu puteti afla decat depunand documente suplimentare la dosarul de pensie, avand astfel motiv de a cere si recalcularea pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de pensii-recalculare pensie anticipata SAUNDU SAUNDU Am iesit in 2010.08 la pensie anticipata(avind 33 ani si 10 luni de munca) si cind am primit decizia de pensionare am ramas stupefiat.In decizie se spune ... (vezi toată discuția)
Ajutor elena87 elena87 Buna ziua . Va deranjez cu o mica problema aparuta - referitor la un procesmajorare pensie alimentara minor. O instanta a decis majorarea pensie in favoarea ... (vezi toată discuția)
Hg 735/2010: recalcularea pensiilor militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Hotararea nr. 735/2010 pentru recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislatiei privind pensiile militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ... (vezi toată discuția)