avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! As dori un sfat de la dumneavoastră Am o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! As dori un sfat de la dumneavoastră Am o căsniciei ...

Buna ziua!
As dori un sfat de la dumneavoastră
Am o căsniciei de 28 de ani si de curind am aflat ca sotul meu ma înșelat o prioada destul de lunga cu o alta femeie in cazul unui divort pe motive de infidelitate cu probe gen convorbiri telefonice si confirmarea lui ca e adevărat ca ma inselat
Care ar fi consecintele acestui divort?
Mentionez ca in acesti 28 de ani am dobindit bunuri in comun o casa la tara foarte frumoasa cu toate condițiile necesare ,o masina si doi copii care sunt adulți .
V-as ruga tare mult daca mi-ați raspunde pentru ca nu stiu ce sa fac si cum sa procedez mi-am petrecut toata viata muncind si am suportat comportamentul lui f urit sa pot sami cresc copii mari .Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Jeanaripa , utilizator 15:19, 21 Octombrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament, donatie?? ContSters93711 ContSters93711 Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti care este solutia cea mai potrivita in urmatorul caz: eu si sotul meu avem copii din casatoriile anterioare. Fiecare la ... (vezi toată discuția)
Cum pot fi protejate bunurile dobindite inainte de casatorie ? LUMINITA21 LUMINITA21 Sunt casatorita de 3 ani si as dori sa aflu daca bunurile pe care le-am dobindit inainte de casatorie( nu am facut actul prenuptial) le pot proteja in cazul ... (vezi toată discuția)
In impas ! Mariacica Mariacica Am un ap.care la-m dobindit in timpul casatoriei, dar in acelasi timp am si divortat si mi-a fost acordat mie ap pentru folosinta la divort . Am ramas eu in ap ... (vezi toată discuția)