avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua un avocat roman în germania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua un avocat roman în germania

Bună ziua un avocat roman în germania
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:22, 21 Octombrie 2022
Probabil nu o sa îl gasitii aici ci cautand pe google sau pe ,grupurile de pe fb ale cetățenilor romani din Germania etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am găsit un tablou vechi la străbunicii mei și ... Ceapa Andrei Ceapa Andrei Bună ziua, Am găsit un tablou vechi la străbunicii mei și as vrea sa știu dacă ar valora ceva ,este semnat cu inițialele L.F din câte știu eu ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului cu autism in germania aida.crina.veleat aida.crina.veleat Am un copil cu grad de handicap grav - autism. Copilul are 7 ani. Ce drepturi are in Germania si daca sunt centre de integrare. (vezi toată discuția)
Nu am achitat integral o mașină luată în leasing în germania și am primit o înștiințare cum că mașina a fost declarată furată. cum aș putea rezolva această situație? Kriss2018 Kriss2018 Buna ziua.nu am achitat integral o masina finantata in germania de catre banca vw .un an si jumatate a ramas pana la achitarea totala,Sunt 7 luni in care nu ... (vezi toată discuția)