avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Mamica unui adolescent special
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Mamica unui adolescent special

Buna ziua, inainte de a adresa urmatoarele intrebari, as dori sa mentionez ca sunt o simpla mamica a unui adolescent in varsta de 14 ani, diagnosticat cu autism, grd 1, sever si o fetita , cu varsta de 10 ani.
Calatorind de peste 10 ani, prin strainatate , viata ne-a impins sa ne stabilim in Romania, la viata de la sat.. Aici , unde am si domiciliu, mentionez ca mai detin si un teren intravilan de 1000m patrati. Lupta mea , ca si mamica si experienta in viata copiilor cu dizabilitati, a contribuit la visul meu de a deschide o asociatie ong, casa de tip familiar rezidential, unde sa pot ajuta si spriji alti copii si mamici ,ca si mine.
Intrebarea mea, pot accesa fonduri europene pentru ridicarea unei cladiri, special amenajate , cu toate necesare copiilor ? Ce trebuie sa fac? Care ar fi perioada in care as dispune de acest ajutor?
Multumesc din suflet, pentru eventuale raspunsuri! O zi frumoasa!
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2025
DavidAlexandra, utilizator

Alte discuții în legătură

2 minute va răpesc cu o nelămurire - fondurile europene pentru un centru de recuperare copii cu dizabilitati livian77 livian77 Habar nu am Cum se lucrează cu fondurile europene,dar eu as vrea sa fac pe un teren al meu un centru de recuperare pt copii cu dezabilitati.la baza fiind ... (vezi toată discuția)
Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. ... natasav natasav Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. Am facut cerere la DGASPS pentru institutionalizare de aproximativ 1 an cu toate actele ... (vezi toată discuția)
Ce pot face ca să obțin domiciliul minorilor la mine? buna ziua .......! dupa 13 ai de concubinaj sotia a decis sa se separe de minepe motive de gelozie(zice ea..).am locuit cu toti in it timp de 10 ani ,o data ... (vezi toată discuția)