avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract inchiriere

Bună. Am semnat un contract de inchiriere pentru un apartament printr-o agentie in data de 20.10.2022. Mutarea ar trebui sa se faca in data de 10.11.2022. Am platit comisionul agentiei si garantia proprietarilor, doar ca intre timp am primit oferte mai bune si oferte de munca in alta tara. Se poate rezilia contractul si primi banii inapoi avand in vedere ca nu ne-am mutat, nici cheile nu le-am primit? Practic noi nu am folosit deloc apartamentul. Procesul verbal nu a fost completat urmand a fi completat cand ne mutam si primeam cheile. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:18, 24 Octombrie 2022
Buna ziua, puteti rezilia contractul in conditiile stipulate in clauzele acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere imobil pe 12 luni Adinina Adinina In data de 27.08.2014 am semnat la o agentie imobiliara un contract de inchiriere a unui apartament, eu ca locatar iar reprezentantul agentiei, in numele si ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere dsorin dsorin Buna ziua, Pe data de 1 septembrie 2011 am incheiat un contract de inchiriere pentru un apartament cu 2 camere, pe durata unui an. Contractul nu este ... (vezi toată discuția)
Comisionul agentiei imobiliare pentru inchiriere apartament Abuletz Abuletz Buna ziua, as vrea sa va cer parerea si recomandarile voastre pentru cum as putea proceda in urmatoarea situatie - la inceputul lunii iulie am inceput ... (vezi toată discuția)