avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste ...

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste indemnizatia de maternitate: eu lucrez de mai mulr de 1 an la un angajator, program normal de 8 ore si in acelasi timp am semnat cu alta firma contract de drepturi de autor. Cea de-a 2-a firma ma platea la finalizarea proiectului pt care am semnat contractul. De la 1 oct sunt in concediu de maternitate. Am transmis angajatorului meu concediul medical aferent. Intrebarea mea este: pt calculul valorii indemnizatiei de maternitate se ia in calcul doar salariul sau si valoarea contractului de drepturi de autor pe ultimele 6 luni? Si daca se iau ambele in considerare ce trebuie sa fac pt a mi se lua in calcul si al 2-lea venit si cine il plateste? Multumesc frumos! Elena
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:27, 27 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pentru calculul valorii indemnizatiei de maternitate se ia in calcul doar salariul.

pentru calculul valorii indemnizatiei pentru concediul epntru cresterea copilului se ia in calcul salariul net plus veniturile nete din drepturile de autor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu de maternitate NicolB NicolB Buna ziua, Sunt interesata daca in calculul indemnizatiei de maternitate intra si drepturile de autor. Stiu ca la calculul indemnizatiei de crestere a ... (vezi toată discuția)
Calculul pentru concediul de maternitate Hellenas Hellenas Buna ziua, As dori si eu o informatie cu privire la calculul pentru concediul de maternitate. Sunt angajata din aprilie, am ramas insarcinata, urmez sa ... (vezi toată discuția)
venituri in calculul indemnizatiei de crestere a copilului andreea36 andreea36 Buna-ziua! Ma intereseaza daca la media veniturilor pe ultimele 12 luni din care se iau 85% pentru calcularea indemnizatiei de crestere a copilului se iau in ... (vezi toată discuția)