avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am primit decizia de pensie pe data de 22 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am primit decizia de pensie pe data de 22 septembrie, ...

Bună ziua, am primit decizia de pensie pe data de 22 septembrie, dar banii nu au venit nici până astăzi. Oare asa de mult să dureze cu banii.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:40, 26 Octombrie 2022
Buna ziua!
Fiind prima plata pe care o primiti se poate sa dureze ceva timp pana sunteti introdusa in sistem.Dar ,fiti fara grija,banii va vor veni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie concediu de maternitate pentru pfa undeadd undeadd Buna ziua! As dori ajutorul dvs. Am anumite nelamuriri legate de concediul de maternitate pentru PFA , respectiv de calculul acestuia. Lucrez ca PFA pe ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit; pensie pentru limita de varsta de care beneficiaza o persoana incadrata in grad de handicap accentuat tavioro tavioro Buna ziua Sunt pensionata cu art 47,alin1.b) , legea 19/17.03.2000 incepand cu 1 ianuarie 2010.Pana in luna octombrie 2010 (inclusiv) mi s-a retinut impozit ... (vezi toată discuția)
Salut. sunt pensionar de grad iii de invaliditate. astăzi mi-a ... Reloaded912 Reloaded912 Salut. Sunt pensionar de grad III de invaliditate. Astăzi mi-a venit pensia de doua ori (o data mi-a adus-o poștașul și a doua oara mi s-a virat pe ... (vezi toată discuția)