avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Clarificare sume înscrise in cont 473
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Clarificare sume înscrise in cont 473

Vă rog să-mi explicați cum se face clarificarea de către instituție a sumelor înscrise în contul 473 - decontări din operații în curs de clarificare? Suntem o instituție bugetară la nivelul căreia s-a constituit o comisie de cercetare administrativă pentru aceste sume și de identificare și imputare a eventualelor prejudicii... Este corect? În contul 473 sunt înregistrate sume provenind din cheltuieli de judecată și executare silită, pentru care există documente doveditoare... Oricât am căutat, eu nu am găsit o explicație despre cum se face clarificarea acestor sume...

Alte discuții în legătură

Clarificare sume înscrise în cont 473 Kyandra Kyandra Vă rog să-mi explicați cum se face clarificarea de către instituție a sumelor înscrise în contul 473 - decontări din operații în curs de clarificare? ... (vezi toată discuția)
Incasari nepredate la caseria unitatii LauraRatiu LauraRatiu Buna ziua Unul din angajatii firmei a incasat de la clienti si nu a predat toata suma la caserie (a falsificat chitante) . Are dosar la politie, nu e de gasit ... (vezi toată discuția)
Contul 473 cactusul cactusul Cineva mi-a zis ca la sf anului daca 473 are sold debitor atunci se inchide cu contul 658.08. E corect? Si daca are sold creditor cu ce cont se mai inchide, cu ... (vezi toată discuția)