avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Dacă am doi angajați urmăriți penal ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Dacă am doi angajați urmăriți penal pentru scrierea ...

Bună ziua,

Dacă am doi angajați urmăriți penal pentru scrierea falsă a unor proiecte europene ( caz în desfășurare) și nu mai vin la munca si nici nu mai sunt de gasit in niciun fel : telefonic, fizic, e-mail cum aș putea ca și angajator să îi concediez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 28 Octombrie 2022
Bună ziua,

Vă recomand efectuarea unei cercetări disciplinare pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale de către angajați (lipsa de la muncă). Ulterior cercetării disciplinare veți putea aplica angajaților sancțiunea desfacerii disciplinare a contractului individual de muncă (concediere).
Ii pontati nemotivat si apoi demarati procedura cercetarii disciplinare .

Cele șase etape ce trebuie parcurse într-o cercetare disciplinară
www.avocatnet.ro/articol_459...

sau

www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am o firmă cu 15 angajați și am avut acum câteva ... Andreibbv1 Andreibbv1 Bună seara, Am o firmă cu 15 angajați și am avut acum câteva o situație prin care doi angajați nu se prezintă la muncă de 5 zile. Ei spun ca sunt în ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim - absente nemotivate DianaTrisca DianaTrisca Buna ziua, Un angajat nu se mai prezinta la serviciu de 10 zile, care sunt procedurile de a inregistra suspendarea CIM in Revisal? si cand pot da decizia de ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate robby1967 robby1967 Va rog sa-mi spuneti daca legislatia muncii prevede o procedura pentru constatarea absentelor nemotivate. Mai precis, punctual, intrebarile mele sunt : - cine ... (vezi toată discuția)