avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt insultat si asist la scandal din partea fostei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt insultat si asist la scandal din partea fostei sotii ori ...

Sunt insultat si asist la scandal din partea fostei sotii ori de cate ori duc minora la domiciliul ei, la sfarsitul programului de legaturi personale. Ma face prost, bolnav mental, nesimtit, de fata cu copilul. Motivele sunt diverse: ba am intarziat 10 minute, ba i se pare ca e bolnava, ba e nemultumita de mai stiu eu ce in legatura cu mine. De 3 ani. Ce pot face? Martori nu am.

Va multumesc,
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2022
alina.cr7, utilizator
Cel mai recent răspuns: alina.cr7 , utilizator 10:57, 3 Octombrie 2023
Sau incercati sa o inregistrati de fiecare data .Eventual s-o filmati fara sa stie.
~ Conținut șters la cerere ~


SOS1000 a scris:


avocatnet.ro/articol_61774/D...

Interesant! Multumesc pentru link!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Pentru a demonstra cele expuse de dumneavoastra, va sugerez sa fiti insotit de doi martori.

Acestia vor putea confirma autoritatilor situatiile expuse de dumneavoastra.

Totodata, inregistrarile audio, audio-video reprezinta mijloace materiale de proba si pot fi utilizate in procesele civile, cat si in procesele penale, cata vreme au fost obtinute cu respectarea legii.

Poate fi antrenata raspunderea civila delictuala, avand in vedere ofensele ce va sunt aduse , in mod constant.

Solicitati monitorizarea programului de vizitare, de catre DGASPC .

Formulati o sesizare, catre aceasta autoritate, invocand situatiile dificile traversate.

Dumneavoastra, fosta sotie, cat si copilul, puteti fi inclusi intr-un program de consiliere.

A facut o pauza de cateva saptamani de la scandaluri dar a revenit iar la vechile obiceiuri. In plus, incepe sa mai absenteze de acasa in unele zile cand trebuie sa preiau copilul, s-a intamplat de 2 ori in ultima jumatate de an. I s-a parut ca stau prea mult cu copilul vacanta asta si a taiat 2 zile din ele.
Monitorizarea programului de catre dgaspc nu ar avea efecte; daca ii vede, pur si simplu va sta linistita. Voi face insa o plangere pentru interferentele ei in relatia cu minora deoarece o invata diverse lucruri, cum ca as fi rau si numai pe mami trebuie sa o iubeasca etc. Voi ridica acolo si aceste absente ale ei decise unilateral, "pentru binele copilului".

Alte discuții în legătură

Raport monitorizare dgaspc defavorabil CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o parere despre cum se poate actiona legal in urmatoarea situatie: Am cerut monitorizarea programului meu de vizita a ... (vezi toată discuția)
Minor influențat negativ de către tata adrianas12 adrianas12 Va rog sa ma ajutați cu un sfat pentru cum as putea acționa în situația în care ma aflu. Sunt în divort și minorul de 6 ani sta la mine. Avem o relație ... (vezi toată discuția)
Defăimare continuă din partea fostului soț: cum îl pot face să înceteze? Emma_amb Emma_amb Buna ziua, am o fetita de 8 ani pe care o cresc 99% singura, tatal nefiind implicat deloc in primii ani de viata ai copilului, nici cu educatie, nici pe plan ... (vezi toată discuția)