avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil cu 7 etaje, la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil cu 7 etaje, la etajul 1. Vecinul ...

Buna ziua,
Locuiesc intr-un imobil cu 7 etaje, la etajul 1. Vecinul de la etajul 5 de deasupra mea, a facut niste modificari in apartament, in sensul ca a demolat un zid, care despartea bucataria de o mica camara, si si-a montat aici masina de spalat. Apoi a spart un zid si si-a racordat scurgerea masinii de spalat in coloana de scurgere care deserveste WC-urile de serviciu, aferente celor 7 etaje. De o luna de zile, peretii aferenti acestei coloane de scurgere, la etajele 4,3,2 si al meu (etajul 1), au inceput sa se umezeasca foarte puternic. Acesti vecini de la etajul 5, sunt niste persoane foarte dificile, in sensul ca foarte greu au permis administratorului sa intre in locuinta lor, pentru a constata de unde provine aceasta defectiune.
Acum sustin ca nu gasesc un instalator bun sa repare, si mai mult, nici nu inteleg sa nu mai foloseasca masina de spalat, pana la remedierea defectiunii, raspunzand rastit ca ei ce fac, stau cu hainele nespalate?
Fac precizarea ca noi toti ceilalti vecini de la toate etajele, folosim scurgerea masinilor de spalat, in scurgerea de la baie.
Va rog frumos sa imi spuneti ce putem face cu acesti vecini dificili? Le putem cere despagubiri, intrucat zidurile laterale au inceput sa faca mucegai?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:14, 28 Octombrie 2022
Sunt mai multe variante pentru solutionat
O varianta este sistarea provizorie a furnizarii cu apa pe tronsonul respectiv pana la remedierea defectiunilor
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe cine obliga legea sa faca reparatie??? andr33ac2008 andr33ac2008 Buna ziua. problema mea este urmatoarea. in urma cu 4 ani m-am mutat intr-un apartament. dormitorul meu este perete in perete cu bucataria vecinului. pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa ma lamuriti in ce conditii presedintele ... Lumyna Lumyna Buna ziua! as dori sa ma lamuriti in ce conditii presedintele unei asociatii de proprietari poate intra fortat in locuinta unui proprietar pt a remedia o ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere vana... cine plateste? cme2097 cme2097 Buna ziua, vecina de sub mine se plange ca i se imbiba tavanul cu apa, de la scurgerea mea de la vana. Am fost la ea, am constatat problema. Am chemat ... (vezi toată discuția)