avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Locuiesc la curte, la țara și vecinul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Locuiesc la curte, la țara și vecinul de peste ...

Buna seara!
Locuiesc la curte, la țara și vecinul de peste drum și-a construit o clădire exact in fata casei mele, unde acum funcționează un magazin mixt și un bar cu terasa.
Întrebarea este: trebuia acesta sa ceara acordul vecinilor pentru desfășurarea acestor activitati?
Menționez ca in fata spatiului comercial a aruncat niste jucării ca sa ademeneasca copiii, acestia generând gălăgie.
Deasemeni atât copiii cât și ceilalți clienți arunca tot felul de ambalaje care ajung in fata porți mele, pe aceasta tema ieșind discuții.
Cel mai recent răspuns: Costy07 , utilizator 09:11, 31 Octombrie 2022
Daca nu avea autorizatie, nu putea deschide afacerea. Depuneti o sesizare la primarie.

gi-jane2 a scris:

Daca nu avea autorizatie, nu putea deschide afacerea. Depuneti o sesizare la primarie.

Întrebarea era dacă in situația descrisă era necesar acordul vecinilor pentru a i se elibera autorizație de funcționare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare pe domeniu public bulzancornel bulzancornel In fata casei mele s-a construit in anul1992 pe o suprafata de 36 m patrati un spatiu comercial (o constructie din metal si sticla).Ani la rand a fost lasata ... (vezi toată discuția)
Bar deranjant pentru vecini Cucc Cucc Buna ziua, As avea nevoie de cateva informatii,c-am cum as putea sa procedez ca sa inchida sau amenda ca sa realizeze ca nu e in regula cum fac? (Bar Non ... (vezi toată discuția)
Constructia unei case pe hotar stefaniamura stefaniamura in urma cu trei ani vecinul a construit un magazin cu o terasa si streasina pe hotarul proprietatii personale in vecinatatea garajului auto mostenit de la ... (vezi toată discuția)